Rękawice VersaTouch

 
  • Wykonane z innowacyjnego związku nitrylu, zapewniającego wyjątkowe właściwości chemiczne i mechaniczne, komfort oraz zręczność manualną.
  • Teksturowane wykończenie opuszków palców. Ulepszony chwyt.
  • Nie zawierają naturalnej gumy.
  • Nadają się do użycia przy wszelkiego rodzaju tłustych potrawach.
  • Wyjątkowa odporność na tłuszcze zwierzęce – w porównaniu z PCW oraz naturalną gumą.
  • Bezpudrowe. Nie ma ryzyka skażenia jedzenia skrobią kukurydzianą, używaną do pudrowania rękawic.

Zastosowanie:

  • Wszystkie końcowe etapy przetwarzania mięsa oraz ryb
  • Pomieszczenia klimatyzowane
  • Potrawy gotowe
  • Przetwarzanie nabiału
  • Dostarczanie żywności

Symbole norm:

profood-versatouch-oznaczenia

Zapytaj o produkt